Receptek Főételek Húsos ételek Extra csípős chilis bab

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
4 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
1 kg darált sertéshús
½ kg vörösbab konzerv
1 csipet őrölt római kömény

Leírás

A hagymát finomra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst és a fűszereket, majd alaposan megpirítjuk. Ezután nyakon öntjük a paradicsompürével, és egy kicsit megpirítjuk. Felöntjük vízzel, és fedő alatt, 25-30 percig főzzük, végül hozzáadjuk a lecsepegtetett babot. Szükség esetén ráfűszerezünk, és fedő alatt készre pároljuk, egyenletes hő alatt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4