Hozzávalók

20 dkg kristálycukor
3 kanál zselatin
1 kg eper
3 dl édes fehérbor

Leírás

Az epret kis kockákra vágjuk. Egy serpenyőben megolvasztjuk a cukrot (vigyázni kell, hogy meg ne égjen). Hozzáöntjük a bort és összeforraljuk, majd hozzáadjuk az epret is és pár perc alatt összefőzzük. A zselatint egy kis tálkában, egy evőkanál vízzel csomómentesre elkeverjük, majd apránként hozzáadunk egy keveset, a meleg eperléből. Ezt visszaöntjük a többi eperhez és pár perc alatt besűrítjük. Tálkákba öntjük és kidermesztjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4