Receptek Levesek Édesburgonya-krémleves hagymával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 mk vöröshagyma
3 dkg vaj
2 darab édesburgonya

Leírás

Lábosban vajat olvasztunk. Ügyeljünk, hogy ne barnuljon meg! Üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk az édesburgonyát és az alaplét. Első buggyanás után, közepes lángon, kb. fél óráig főzzük. Ha megpuhult az édesburgonya, tűzről lehúzzuk, botmixerrel pürésítjük. Mehet bele a hideg tej és a tejszín. H a nem lett volna elég sós az alaplé, akkor most finoman sózzuk is. Borsot is őrlünk rá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3