Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csülköt sóval, ételízesítővel fűszerezett vízben megfőzzük. Egy, az előírás szerint beáztatott római tál aljára, egy kevés zsírt kenünk, majd a megtisztított, felkarikázott burgonyát beletesszük és megsózzuk. Erre jön a megfőtt, felkockázott csülök. A lehéjazott, apróra vágott hagymát, a maradék zsíron megdinszteljük. A ledörzsölt, felszeletelt gombát, a felkarikázott paprikát és paradicsomot beletesszük, majd átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával fűszerezzük. A ragut a húsra öntjük, az edényt a tetejével befedjük. Sütőbe toljuk és a csülköt, kb. 1 órán át sütjük. A tejfölt a borral összekeverjük és a rakottasra öntjük. Megszórjuk reszelt sajttal. Ezután már tető nélkül, készre sütjük.