Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojássárgáját, a cukor felével habosra keverjük. Hozzáadjuk a liszttel elkevert kakaóport. A tojásfehérjét a cukor másik felével habbá verjük, és a masszához adjuk. Kivajazott, vagy papírral kibélelt tepsibe öntjük, kb. 2,5- 3 cm vastag lesz. Előmelegített sütőben sütjük. Amikor megsült, lehúzzuk a papírt, az alsó oldalán megkenjük a krémmel, és felsodorjuk. Kívül is bekenjük a krémmel. 20 dkg cukorból, 1 dl vízzel szirupot főzünk. Feloldunk benne 6 dkg étcsokoládét, 1 vaníliás cukrot. Ha kihűlt, 20 dkg margarinnal habosra keverjük. Betöltjük vele a tésztát, és felcsavarjuk, majd kívülről bevonjuk vele.