Hozzávalók

4 darab tojás
135 g finomliszt
3 darab tojás
50 g kakaópor
90 g kristálycukor

Leírás

Egy tálba összeszitáljuk a lisztet és a kakaót, majd félretesszük. 4 egész tojást és a 3 tojássárgáját habverővel összedolgozzuk, míg sűrű krém lesz belőle. A cukorral a tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd váltakozva beleforgatjuk a tojássárgás masszába a lisztes keveréket és a felvert habot. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. 180 fokon, előmelegített sütőben, 25 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4