Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vajon üvegesre párolom a finomra vágott hagymát, majd rádobom a száraz rizst és szintén üvegesre pirítom. Felöntöm fehérborral és addig főzöm, amíg teljesen beszívja a folyadékot. Negyed liter forró levest öntök hozzá, majd folyamatos kevergetés mellett, addig adogatom hozzá merőkanalanként, amíg el nem fogy. Belereszelem a fél citrom héját és 1 teáskanál citromlevet facsarok hozzá. Közben, kevés olívaolajban megpirítom a kockára vágott, sóval és oregánóval fűszerezett csirkemellet, végül a felszeletelt zellerszárat is hozzáadom, majd félig puhára sütöm. Amikor elkészült a rizs, belekeverem a zelleres csirkemell felét és a reszelt parmezánt. Tányérra kimerve, rákanalazom a maradék húst, majd sajttal megszórom.