Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vékonyra szeletelt húst besózzuk. Prézlibe mártjuk és így kiklopfoljuk. Ezután lisztbe és tojásba mártjuk, majd kisütjük és félrerakjuk. Ezután csinálunk egy pörköltalapot. A hagymát feldaraboljuk, kissé megsütjük, majd pirospaprikával meghintjük. Kicsi vízzel felöntjük, hagyjuk besűrűsödni, majd belerakjuk a további fűszereket. Mikor ez kész van, óvatosan beleforgatjuk a kisütött húsokat, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Puhára főzzük. Kevergetni tilos, csak rázogatni szabad, mert különben a panír lejön a húsokról. Párolt rizzsel,galuskával a legfinomabb.