Receptek Főételek Húsos ételek Csirkemáj baconbe tekerve

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
1 kg burgonya
1 dl étolaj
2 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 marék szárított kakukkfű
1 marék friss petrezselyem
1 kg csirkemáj
20 szelet bacon szalonna

Leírás

A csirkemájakat lecsepegtetjük, ezután baconbe csavarjuk, majd lisztbe mártjuk. Felmelegített serpenyőbe olajat öntünk, és belerakjuk a csirkemájakat. Borssal meghintjük, majd lefedjük alufóliával, és egyenletesen sütjük, 3-4 percig, majd fordítás után, a másik felét is, 3-4 percig. A végén, finomra vágott, friss kakukkfűvel fűszerezzük. A főtt burgonyát kockára vágjuk. A hagymát felaprítjuk, és megpirítjuk. Rárakjuk a burgonyát, és ízesítjük. Meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, és alaposan megpirítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4