Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Élvezze ezt a könnyed csirkehúsos pennét sajtkrémes szósszal!
Főzzük meg a tésztát a csomagolásán szereplő leírás szerint.
Vágjuk kockára a csirkehúst, a gombát pedig tegyük vízbe.
Süssük serpenyőben a csirkehúst kb. 10 percig.
Öntsük le a vizet a gombáról, süssük 5 percig levesalappal.
Tegyük a serpenyőbe a csirkehúst, a reszelt sajtot, adjuk hozzá a tésztafőzés után megmaradt vizet és a főzőkrémet.
Főzzük össze. Adjuk hozzá a főtt tésztát és alaposan keverjük össze. Tálaljuk petrezselyemmel és reszelt sajttal.