Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkecombokat megmosom, ha kell, még megtisztítom, majd a forgónál kettévágom. Egy nagyobb tálba olajat öntök, majd ízlés szerint sót, borsot, paprikát és a fűszerkeveréket. Beleteszem a combokat és jól megforgatom a pácban. Lefóliázom és néhány órára- de akár egész éjszakára is lehet-beteszem a hűtőbe. Majd kiveszem aznap, vagy másnap és kizsírozott tepsibe teszem, kevés vizet öntök alá és lefedem, majd előmelegített sütőbe teszem. Kb. 20-25 perc múlva leveszem a fóliát és hagyom sülni, míg mindenütt piros nem lesz. Megjegyzés: a párolás, illetve főzés időtartama a combok korától függ. A zsenge csirke kevesebb, a tyúk- vagy kakascomb tovább párolódik, mert jóval zsírosabb, ezért érdemes leszedegetni a zsírpárnákat róla. A sütőtöket ketté vágom,magjaitól megfosztom,sózom és előmelegített sütőben megsütöm. Ha megsült lehúzom a héjját és turmixolom,majd vajjal kihabosítom.