Hozzávalók

4 darab tojás
15 dkg finomliszt
½ csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg porcukor
10 dkg mazsola
1 tábla csokoládé
1 kevés rum aroma
10 dkg dió (apróra vágott)
1 üveg meggybefőtt

Leírás

A porcukrot a vaníliás cukorral és a tojásokkal habosra keverjük. Ezután a reszelt csokoládét, a dióbelet, az aromába áztatott mazsolát, legvégén pedig a sütőporral elkevert lisztet keverjük hozzá. Őzgerinc, vagy bármilyen más, hosszúkás formába öntjük. Rászórjuk a meggyet és megsütjük. Tartós, finom sütemény.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4