Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojások sárgájából, a tejből, a lisztből, a cukorból, a vaníliából és a sóból sűrű, de még folyékony tésztát keverünk, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét is.Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, beleöntjük a tésztát, majd kis lángon sütni kezdjük (mint az omlettet). Megszórjuk mazsolával, majd pár perc múlva megfordítjuk. A tészta másik oldalát is megsütjük, majd fakanállal átkeverjük, hogy 2-3 centis darabokra szakadjon. Ezután alaposan átsütjük, majd porcukorral meghintve, kompóttal vagy lekvárral tálaljuk.