Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
6 tojássárgáját, a cukor 3/4 részével habosra keverünk. Hozzáadjuk a 12 dkg lisztet és 1 citrom héját. A megmaradt cukrot és a 6 tojásfehérjét, kemény habbá verjük. A két masszát összekeverjük és kisütjük. Hidegen lapokra vágjuk. Sütés közben, elkészítjük a krémet. A vajat a porcukorral és a tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadjuk a 2 citrom reszelt héját és levét, majd a keményre vert tejszínhabot. Megkenjük a lapokat és tejszínhabbal citrommal díszítjük. Dióval körbepanírozzuk, friss gyümölccsel díszítjük.