Receptek Főételek Hal Citromos-vajas harcsadarabok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tej
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
50 dkg karfiol
8 dkg finomliszt
50 dkg harcsafilé

Leírás

A karfiolt szedjük rózsáira, és sós vízben főzzük puhára. A harcsát vágjuk kockára. Készítsünk egy világos, vajas rántást, amit forró tejjel engedjük fel, és forraljuk ki. Fűszerezzük, majd forraljuk bele a halat és a karfiolrózsákat. Kevés tejszínnel tegyük krémessé. Párolt rizzsel, vagy tésztakörettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4