Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A felolvasztott margarinhoz hozzáadjuk a morzsát, és összekeverjük. A masszát elosztjuk egy kapcsos tortaforma alján, és jól lenyomkodjuk. 2 órára betesszük a hűtőszekrénybe, majd a zselatint hideg vízbe áztatjuk. A túrót villával áttörjük, hozzáadjuk a cukor felét és a citrom reszelt héját. A zselatint kikavarjuk (vagy a zseléport), majd kis lángon fölolvasztjuk, a citrom levében. A citromos zselatint hozzáadjuk a túróhoz és a cukorhoz. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a maradék cukrot és a felvert tejszínt. Alaposan kikeverjük, és a krémet elosztjuk a kihűlt tésztán. A tortát, még 2 órára visszatesszük a hűtőszekrénybe. Közben a tejszínt habbá verjük. A túrótortát kivesszük a formából, majd tejszínhabbal díszítjük.