Hozzávalók

dl étolaj
3 fej vöröshagyma
1 darab húsleveskocka
2 darab sűrített paradicsom konzerv
50 dkg sertés-marha darált mix
25 dkg fehérbab (apró szemű)
1 darab csemegekukorica konzerv

Leírás

Előző este beáztatjuk a babot. Főzés előtt egy órával, összekeverjük a darált húst a paprikával, a vegetával és a borssal. A hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az előzőleg bekevert darált húst, oregánóval és chilivel ízesítjük. Ha kicsit átfőtt, felöntjük a leveskockából készített alappal, kissé összefőzzük, majd hozzáadjuk a babot. Az elfőtt lét a sűrített paradicsom és víz keverékével pótoljuk. Amikor a bab megfőtt, hozzáadjuk a kukoricát és sűrűn kevergetve lefőzzük a levét. Kenyérrel fogyasztjuk, kitűnő borkorcsolya (száraz fehér bor illik hozzá).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4