Receptek Saláták Burgonyasaláta sütőtökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
80 dkg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab alma
1 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
1 pohár kefir
1 darab sütőtök

Leírás

A sütőtököt, előmelegített, forró sütőben, szép pirosasbarnára megsütöm, majd ha már nem forró, a turmixgép poharába téve, péppé zúzom. A tökpürét összekeverem a kefirrel, a mustárral, a sóval és a borssal. A meghámozott burgonyát lereszelem és belekeverem a tökös mártásba. A hagymát, tisztítás után, hajszálvékony karikákra metélem és megsózom. Tízpercnyi állás után, a megmosott, kicsumázott, lehéjazott reszelt almával együtt, a mártásba keverem. Jól lefedve, legalább fél napig érlelem, a hűtőszekrényben. Tálalás előtt, még egyszer átkeverem és pirított kenyérszeletkékkel teszem az asztalra.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4