Receptek Előételek Hideg előételek Burgonya szalonnával (matutka)

Hozzávalók

3 darab tojás
20 dkg finomliszt
4 gerezd fokhagyma
1 darab vöröshagyma
1 kg burgonya
4 kanál kefir
10 dkg bacon szalonna

Leírás

A burgonyát nyersen lereszeljük, hozzáadjuk a tojásokat, az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a tejfölt, az apróra vágott szalonnát. Ízesítjük sóval, borssal, végül hozzáadjuk a lisztet. Serpenyőben, lassú tűzön megsütjük minkét oldalát. Tejföllel, reszelt sajttal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4