Receptek Főételek Húsos ételek Brokkolis sertéscomb

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
1 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
2 kanál étolaj
1 tk majoranna
1 kk őrölt fehérbors
2 darab babérlevél
3 dl főzőtejszín (tejföl is lehet)
50 dkg brokkoli
60 dkg sertéscomb (comb lehet csirke vagy pulykamell)

Leírás

A húst vékony csíkokra vágom, pár kanál olajat hevítek, rádobom a húst, megsózom és kevés vizet öntve alá fedő alatt puhára párolom.Ha a hús megpuhult leveszem a fedőt és szép barnára pirítom.Közben a vajból és a lisztből világos rántást készítek és hozzáadom a húshoz.Felöntöm a tejszínnel és hozzáadom a zúzott fokhagymát, a babérlevelet, a borsot és a majoránnát.A brokkolit pici szerecsendióval és sóval megpárolom, ha kész, akkor a tejszínes raguhoz adom.Egyet forralom,és főtt tésztával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4