Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tisztítsuk meg a brokkolit, vágjuk le a szárát, majd a virágát főzzük puhára sós vízben, körülbelül 6 percig. Friss brokkolit válasszunk, amelyen nincsenek sárga, barna foltok, különben nehéz lesz vele a főzés. Az igazán friss zöldséget szilárd száráról és tömör virágáról ismerhetjük fel.
A főtt brokkolit alaposan szűrjük le és hagyjuk kihűlni.
Keverjük sima masszává a brokkolit, a citromlevet, a fokhagymát, az olívaolajat és sót egy konyhai robotgépben vagy turmixgépben.
Miután elkészült a krém, adjuk hozzá a krémsajtot és egy kis napraforgómagot.
Friss kenyérrel vagy keksszel tálalva a legfinomabb.