Receptek Főételek Hal Lecsós halszeletek

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
3 darab paradicsom
1 csipet őrölt fekete bors
6 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
2 kanál őrölt pirospaprika
10 dkg szalonna
50 dkg pontyfilé
50 dkg harcsafilé

Leírás

A szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk. A hagymát finomra vágjuk és rászórjuk a szalonnára. Sózzuk és addig pirítjuk, ameddig üveges nem lesz. Ezután, félrehúzzuk és rászórjuk a pirospaprikát. Felengedjük vízzel és kiforraljuk. Közben, összevágjuk a paprikát és paradicsomot, majd rászórjuk a lecsó alapra. Ízesítjük és félig megfőzzük. A halfiléket felvágjuk és sózzuk, borsozzuk, majd a félig megpárolódott lecsóba rakjuk és készre pároljuk. Köretnek tarhonya, rizs, vagy galuska illik hozzá. http://www.youtube.com/watch?v=w2uxEaZkLrs

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4