Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A brassóit csirkemellből készítem. 0.5-1 kg csirkemellet, apró darabokra vágom, azután 3 db közepes vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát, szintén apróra vágok. Megpirítom kevés olajon a hagymákat, addig megfőzök egy kis húslevest (1 litert). A húst rárakom a hagymákra és hagyom picit pirulni, hogy kifehéredjen. Ezután ráöntöm a húslevest és megborsozom, majd addig főzöm, amíg a leves csaknem teljesen elpárolog. A hozzávaló krumplit megpucolom, felvágom kockára és megfőzöm. Amint félpuhára főtt, kiveszem a vízből és pirosra sütöm.