Receptek Főételek Húsos ételek Brassói szerecsendióval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
5 kanál étolaj
80 dkg csirkemell
1 csipet majoranna
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet őrölt kömény
1 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet őrölt szerecsendió

Leírás

A burgonyát meghámozzuk, megtisztítjuk és cikkekre vágjuk, majd később sütjük, bő olajban. Addig elkészítjük a húst. Én csirkemellből készítettem. Megpucoljuk a vöröshagymát és a fokhagymát, vékony csíkokra vágjuk, olajon lepirítjuk. A húst is pirítjuk, fűszerezzük sóval, borssal, köménnyel, majoránnával, pirospaprikával, fokhagymaporral, szerecsendióval. Jól elkeverjük és megpirítjuk. Kisütöm a burgonyakockákat és tálalom. Összeforgatom a raguval. Finomra vágott petrezselyemmel, lehet fokozni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4