Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojás sárgákat 14 dkg cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét, majd a lisztet. Vajjal kikent, lisztezett tepsibe tesszük, és közép meleg sütőben 12-15 percig sütjük. Amikor elkészült, konyharuhára borítjuk, és még melegen felsodorjuk. A maradék csokoládét a vajjal és 6 dkg cukorral felolvasztjuk, és kihűtjük. A piskótát a konyharuhából kivesszük, tálra tesszük, és a csokoládéval bevonjuk vagy leszórjuk kakaóval. Hűtőszekrényben lehűtjük, majd vékony szeletekre vágjuk.