Receptek Főételek Tészta Borsós nokedli

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
4 adag galuska
½ kg zöldborsó

Leírás

Minden ételhez amibe zöldborsó kell ügyeljünk arra, hogy ha friss borsót veszünk az legyen zsenge és édes. A halvány zöld színű borsó az ilyen, a túl érett borsó már kemény és ha főzzük se lesz puha. Ha fagyasztottat vásárolunk, érdemes a drágább jobb minőségűt megvenni, mert így finom ételeket készíthetünk belőle. A borsót megmossuk egy szűrőben és lecsepegtetjük. Közben megpucoljuk a vöröshagymát megmossuk és nagyon apró kockára vágjuk. Egy lábasba olajat öntünk felforrósítjuk beletesszük a hagymát és fedő alatt kb. 5 percig pároljuk, közben kevergetjük, vegyük le kis lángra, hogy jól megtudjuk párolni a hagymát ne égjen oda az edény szélére. Ezután beletesszük a borsót 1 dl vízzel, 1 evőkanál sóval, 1 csipet borssal, 1 csipet ételízesítővel összekeverjük és fedő alatt 15 percig pároljuk. A borsó mikor megpárolódott, hozzáadjuk a kifőtt galuskát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4