Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pennét forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, de a főzővizet félrerakjuk. A pennét összekeverjük az olívaolajjal, hogy ne ragadjon össze. A bacon-t felkockázzuk, forró serpenyőben megsütjük. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, a bacon kisült zsírján üvegesre pároljuk. Rámorzsoljuk a darált húst és a kockázott sárgarépát, a hús fehéredéséig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tészta főzőlevével. Amikor a levét nagyjából elfőtte, hozzákeverjük a paradicsomot, az oregánót és a majorannát. A főzőlevelet folyamatosan keverjük hozzá, ezzel lazítjuk a szószt. Még egyszer felforraljuk, majd belekeverjük a ketchupot. Tálalás előtt, a szószból egy szedőkanálnyit a tésztához keverünk, majd tányérra szedjük. Meglocsoljuk a szósszal és megszórjuk reszelt sajttal.