Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pyrex öntöttvas edényben felmelegítjük az olajat. Rászórjuk a finomra vágott vöröshagymát és a babérlevelet. Ha megpirult, rárakjuk a darált marhahúst és kipirítjuk, közben fűszerezzük. Hozzáadjuk a paradicsompürét és fedő alatt, puhára pároljuk a ragut. Adunk hozzá zúzott fokhagymát és frissen vágott bazsalikomot. A vajat habzásig hevítjük és beleszórjuk a lisztet. Felöntjük forró tejjel és sózzuk, borsozzuk. A ragut, a mártást és a tésztát, váltogatva berétegeljük egy vajazott tepsibe és besamellel, valamint reszelt sajttal befedjük. Előmelegített sütőben, 150 fokon sütjük, majd ha megpuhult, 180 fokra emeljük a hőmérsékletet és készre sütjük.