Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A birsalmákat alaposan megmossuk, meghámozni főzés után kell! Cikkekre vágjuk és odatesszük főni egy citrom levével együtt. Puhára főzzük, ezt villával ellenőrizzük. Leszűrjük, a levére nincs szükség. A darabokról lehúzzuk a héját, és pürésítjük. Visszaöntjük az edénybe és hozzákeverjük a cukrot. Majd folyamatosan kevergetve sűrűsödésig főzzük. Egy őzgerinc formát kibélelünk fóliával és beleöntjük a masszát. Hagyjuk kihűlni, majd ha már nem meleg betesszük a hűtőbe. Hűtőben hagyjuk megszilárdulni, ez általában egy éjszaka, de lehet egy nap is. Szilárdulás után sütőpapíros tálcára borítjuk és 1 hétig szárítjuk hűvös, száraz helyen.