Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat a margarinnal és 8 dkg cukorral keverd habosra. Add hozzá apránként a lisztet, a sütőport, a tejet, és dolgozd össze alaposan. A masszát simítsd kikent, liszttel meghintett, kapcsos tortaformába, és előmelegített sütőben, 180 fokon, 15-18 perc alatt süsd meg. Közben készítsd el a túrókrémet. Ehhez a túrót törd át szitán, keverd simára a joghurttal. Ízesítsd 10 dkg cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával és citromlével. A zselatint kevés vízben (vagy a baracklében) oldd fel, langyosítsd meg, és forgasd a túrókrémbe. A túrós masszát egyengesd el a kihűlt tésztalapon, és tedd a hűtőszekrénybe. Külsejét darált dióba forgasd. A maradék tejszínből készíts habot, vond be ezzel a tortát. Ha megdermedt, a tetejét barackkockákkal rakosgasd ki, csinosan. Mikor megdermedt, forró vízbe mártott késsel szeletelheted fel.