Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát sós, forró vízben főzzük ki, szűrjük le és hideg vízzel öblítsük le. A tojásokat válasszuk szét és a fehérjét verjük fel kemény habbá, a cukorral. Ha kemény a hab, keverjük bele a tojások sárgáját. Ha kész vagyunk, rakjuk félre a habot és aprítsuk fel a barackot. Rakjuk a habhoz és keverjük bele. Reszeljük bele a citrusokat, amiket előtte alaposan mossunk meg. A mazsolát vagy most keverjük bele, vagy a végén dobjuk rá a tésztára. A tésztát is forgassuk bele a habba. A tepsit vajazzuk ki és szórjuk meg morzsával. Rakjuk bele a tésztát és simítsuk el a tetejét. Előmelegített sütőben, 180 fokon, süssük készre a tésztát. Porcukorral szórjuk meg, tálaláskor. Vanília mártással, vagy lekvárral kínáljuk.