Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

5 dl víz
20 dkg kristálycukor
2 darab egész fahéj
1 darab vanília
1 késhegynyi szalicil
1 csipet citromsav
1 kg őszibarack

Leírás

A cukorból és fél liter vízből, szirupot főzünk. A vaníliával és a fűszerekkel ízesítjük. A barackokat kiszedjük a citromsavas vízből és a kiforrázott üvegekbe rakjuk. A vaníliát kivesszük a szirupból, a szirupba belekeverünk késhegynyi szalicilt, majd a forró szirupot a barackokra öntjük. Az üvegeket a szokott módon lezárjuk, gőzölő edénybe rakjuk és a gyöngyözéstől számított, 10-15 percig gőzöljük. A gőzölő edényben hagyjuk kihűlni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.22.
Rendelj most
15ó 58p
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.22.
Rendelj most
15ó 58p
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.22.
Rendelj most
15ó 58p
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4