Receptek Főételek Húsos ételek Bakonyi csirkepaprikás

Hozzávalók

40 g finomliszt
1 pohár tejföl
1 darab paradicsom
100 g vöröshagyma
20 milliliter étolaj
100 g füstölt szalonna
100 milliliter tejszín
200 g csiperkegomba
10 g őrölt pirospaprika
1 darab zöldpaprika
4 darab csirkecomb

Leírás

A kockára vágott, füstölt szalonnát, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Zsírjában, a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk. Pirospaprikával meghintjük, és rátesszük a feldarabolt csirkét. Kevés vizet öntünk rá, és fedővel letakarva pároljuk. Amikor a csirke félpuhára párolódott, zsírjára pirítjuk, és hozzáadjuk a kockára vágott gombát, zöldpaprikát és a paradicsomot. Kevés vizet öntünk hozzá, átpároljuk, majd a liszttel simára kevert tejföllel besűrítjük. Hozzáöntjük a tejszínt, és egy-két percig forraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4