Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet (vagy rizslisztet), a porcukrot, a kakaót összekeverjük, majd apránként hozzáadjuk az 1 liternyi tejet, majd a villával felvert, egész tojásokat. Alacsony hőmérsékleten, állandóan kevergetve, sűrűre főzzük. A tűzről levéve, hozzákeverjük a vajat. A babapiskótákat egyenként belemártjuk a 2 decinyi, tányérba öntött tejbe. Csak egy pillanatra mártsuk bele, nehogy eláztassuk! Egy tortaformát kibélelünk vékony, műanyag fóliával. Az oldalát és alját, sorban kirakjuk a tejbe mártott babapiskótákkal. Rákenünk 7-8 evőkanálnyi, félig kihűlt krémet, és ráhelyezünk pár szem, apróra vágott epret. Megint tejes piskótasor következik, aztán krém és eper... Így rétegezzük, egészen a piskóták tetejéig, vagyis egy centivel a pereme alatt fejezzük be. Hagyjuk a hűtőben, 3-4 órát pihenni. Felvert tejszínhabbal díszítsük, a tortát.