Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk fel hosszában az avokádót, távolítsuk el a magját, majd egy kiskanál segítségével vájjunk nagyobb lyukat a gyümölcs közepébe.
Óvatosan törjük fel a tojásokat az avokádó közepébe úgy, hogy a sárgájuk lehetőleg egyben maradjon. Sózzuk és borsozzuk meg.
Helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire, majd 175°C-ra előmelegített sütőben süssük kb. 20 percig. Akkor készült el, ha a tojásfehérje megszilárdult, és már nem áttetsző.
Közben száraz, forró serpenyőben pirítsuk meg a kenyérszeleteket mindkét oldalukon 3-3 perc alatt.
Készítsük el a smoothie-t: hámozzuk és daraboljuk fel a banánt, mossuk meg a spenótot, majd turmixoljuk simára a hozzávalókat.
Szórjuk meg a sült avokádót korianderrel, majd tálaljuk a pirítóssal és a smoothie-val.