Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kéziturmix segítségével fél perc alatt keverje össze a vajat és a cukrot. Adja hozzá a tojást, a mandulakivonatot és a tejfölt, majd keverje további fél percig. Ez után adja hozzá a mandulaőrleményt és a lisztet, keverje csomómentesre, majd takarja le celofánnal és helyezze a hűtőbe harminc percre. Béleljen ki egy tepsit sütőpapírral, majd helyezze bele a tésztát, és egyenletesen oszlassa el. Alakítson ki egy peremet, amely majd segít bent tartani a csokoládét. Süsse 200 fokos sütőben 20 percig. Mielőtt kiveszi a tepsiből várjon, ameddig teljesen kihűl. Tegye az összetevőket a mázhoz egy edénybe, alacsony lángon kevergetve olvassza fel, míg sima nem lesz, majd fedje be vele a torta tetejét. A süteményt végül félbevágott mandulával és aszalt cseresznyével díszítse.