Receptek Főételek Húsos ételek Aprópecsenye vörösborban

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 késhegynyi őrölt fekete bors
3 dl száraz vörösbor
2 kanál sűrített paradicsom konzerv
1 darab póréhagyma
80 dkg pulykacomb (vagy pulykamell)

Leírás

80 dkg combot felszeletelünk, majd ujjnyi vastagra daraboljuk és forró zsírban elősütjük. Hozzáadunk 2 fej megtisztított, cikkekre vágott vöröshagymát, póréhagymát és együtt sütjük, míg a hagyma üvegessé nem válik. Hozzáadunk 2 gerezd fokhagymát, 2 evőkanál paradicsompürét, sót, majoránnát, félédes őrölt pirospaprikát, őrölt köményt és késhegynyi törött borsot, majd 3 dl vörösborral, puhára pároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4