Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vízben felforraljuk a margarint és a kakaóport, majd félrehúzzuk. A liszttel elkevert cukrot és szódabikarbónát a masszához adjuk, ezután kerül bele a joghurt, a tojás és a vaníliás cukor. Kikent sütőlemezbe, vagy muffin formába öntjük, előmelegített sütőben, a közepesnél nagyobb lánggal, 20 percig sütjük. A tészta tetejére valókat, - a dió kivételével – addig melegítjük, amíg a cukor felolvad benne. A dió felét ezután hozzákeverjük és a masszát a tészta tetejére kenjük. Megszórjuk a maradék dióval és csak akkor szeleteljük, amikor a bevonat megszilárdult.