Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojások sárgáját, a porcukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, kakaót és a tejet. Simára keverjük, majd felfőzzük. A tojások fehérjét, a cukorral kemény habbá verjük és a még meleg masszába forgatjuk. Jénai tál aljára, kevés krémet teszünk. Ráteszünk 4 felé tört babapiskóta darabokat, diót, mazsolát, csokit, gyümölcsöt. Erre ismét a krém, majd ezt, még egyszer megismételjük. Teteje mindenképpen krém legyen. Hűtőbe tesszük. Tálaláskor, kanállal tálba szedjük, csokoládé öntettel meglocsoljuk és tejszínhabot nyomunk a tetejére.