Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megmosott alma magházát eltávolítjuk és lereszeljük. Rácsepegtetjük a citromlevet, megszórjuk fahéjjal és cukorral. A vajas lapot szétterítjük egy nedves konyharuhán és rászórjuk a szárazon megpirított édes morzsát. A vajas lapon szétterítjük egyenletesen az ízesített és kicsavart almát, majd megszórjuk a darált mákkal. A tésztát felcsavarjuk, és margarin felével kikent tepsibe tesszük. A margarin másik részét felolvasztjuk, és a rétes tetejét kenjük be vele. Közepes hőfokon kb. 30- 40 perc alatt megsütjük. Felszeleteljük és porcukorral megszórva tálaljuk.