Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Összegyúrjuk lisztet, a margarint, a tejfölt, a porcukrot és a két tojássárgáját. Hagyjuk picit pihenni, és ez idő alatt, elkészítjük a tölteléket. Az almákat meghámozzuk és lereszeljük, majd összekeverjük a reszelt almát a darált keksszel. Csipetnyi őrölt fahéjjal ízesítjük. Tepsibe terítjük a tészta felét, erre rá egy maréknyi darált keksz, vagy zsemlemorzsa, majd a töltelék. A tetejét befedjük a maradék tésztával, majd lekenjük felvert tojással. Megszurkáljuk, és irány a sütő. 180 fokos sütőben megsütjük. Forrón, vaníliás porcukorral megszórjuk. Nagyon finom. Tipp: Frissen reszelt citromhéjjal, vagy narancshéjjal is megbolondíthatjuk.