Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy formát kivajazunk és beletesszük egy rétegben, a kockára vágott almát. Erre ráöntjük a piskótatésztát (4 tojássárgáját, 4 ek. cukorral kikeverünk, hozzáadunk 4 ek. lisztet, fél csomag sütőport, 1 tk. fahéjat és 4 tojás felvert fehérjét). Sütőben megsütjük, kb 200 fokon. Kiborítjuk és még melegen, porcukorral meghintjük. Az alma kicsit roppanós marad, de én így szeretem. Ha valaki puhábbra szeretné az almát, akkor párolja meg egy kicsit, mielőtt a jénaiba fektetné. Tejszínhabbal tálaljuk.