Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemájat megmossuk és nagyobb darabokra vágjuk. A póréhagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. Felforrósítunk 3 evőkanál olajat, éppen csak megfuttatjuk benne a hagymát, majd rátesszük a májat és pár perc alatt összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemmel és a majoránnával, majd félrehúzzuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Az almákat megmossuk, a kalapjukat levágjuk és a gyümölcs húsát kivájjuk (pürét készíthetünk belőle) úgy, hogy az almának, kb. 2 mm vastag fala maradjon. Az almába töltjük a csirkemájat, hőálló tálba állítjuk és a sütőben, kb. 10 percig sütjük. Közben a salátát megmossuk, leszárítjuk és összetépkedjük. Tányérra tesszük. Meglocsoljuk a maradék olívaolajjal, megszórjuk borssal és rátesszük a sült almás csirkemájat. Ízlés szerint, más zöldségeket is kínálhatunk mellé.