Receptek Levesek Almaleves gazdagon

Hozzávalók

5 dkg finomliszt
1 l víz
15 dkg kristálycukor
2 dl tejföl
3 darab alma
1 darab citrom
1 dl tejszín
2 szem egész szegfűszeg
1 dl félédes fehérbor

Leírás

Forrásban lévő vízbe citromot facsarunk és a megtisztított almát, feldarabolva beletesszük a fűszerekkel együtt, majd puhára főzzük. Hozzáadjuk a bort és a tejfölt. A tejszínt liszttel simára keverjük és a levesbe habarjuk, majd felforraljuk. Lehűtés után tálaljuk, de télen akár forrón is ehetjük!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4