Receptek Desszertek Sütés nélküli Áfonyás epres habdesszert

Hozzávalók

½ dl víz
3 kanál kristálycukor
2 dl tejszín
½ csomag zselatin
10 dkg áfonya
25 dkg eper

Leírás

A gyümölcsöt pépesítjük (de hagyhatjuk egészben is) majd hozzáadjuk a cukrot és a citromfüvet. A habot felverjük. A zselatint 0,5 dl vízzel a tasakon leírt előírás szerint felmelegítjük majd hozzáadjuk a gyümölcspéphez. Ezután a gyümölcsöt a pohárba adagoljuk és a habbal felnyomjuk egy habzsák segítségével.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4