Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A bőségesen megpakolt hidegtál minden háztartás húsvéti reggelijén vagy vacsoráján ismerős lehet, hiszen bármilyen krémet vagy zöldséget felhasználhatunk hozzá. Legyen az asztalon szárnyashús, sajttekercs vagy kaszinótojás, a tradícionális asztalkellékek mellett kísérőként egy különlegesebb saláta feldobhatja a hagyományos családváró kínálókat, mindamellett hogy az egészséges táplálkozásról és a jóleső jóllakottságról sem kell lemondanunk.
Elkészítése pofonegyszerű, így amennyiben akár idő szűkében vagyunk, akár több éhes szájra is készülünk jó választás lehet a következő recepthez és hozzávalókhoz nyúlnunk.
Hozzávalók a burgonyasalátához:
Az öntethez:
Elkészítés: