Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Önkiszolgálás
Készítsük elő mind az ételeket, mind az italokat úgy, hogy mindenki könnyen kiszolgálhassa magát. Csináljunk kártyákat az egyes fogások és innivalók mellé, ha tudjuk, hogy valamilyen allergiával vagy étel-intoleranciával rendelkező vendég is jön, segítsük azzal, hogy jelöljük, fogyaszthatja-e az adott élelmiszert.
Világítás, dekor
A hangulat fokozásához használjunk (szúnyogirtós) fáklyákat, színes mécseseket, friss fűszerekből vagy levendulából kötött csokrokat. A környezettudatosság jegyében lufi helyett lampionokkal díszítsünk, és műanyag tányérok, poharak, evőeszközök helyett ragaszkodjunk a papír változathoz.
Ételek
A különböző grillhúsok, sajtok és grillkolbászok mellé készítsünk házi BBQ szószokat, idényzöldségekből álló friss salátát, hideg tésztasalátát. Mindenki kedvence lesz a zöld pesztós, bazsalikomos, parmezános hideg rizottó, melyet egy-két nappal korábban is elkészíthetünk.
Italok
Készüljünk alkoholos és alkoholmentes, hűtött sörrel, könnyű fehér vagy rozé borokkal, szódával, citromos-mentás limonádéval és bodzaszörppel. Egy vödör jég mindenképp legyen bekészítve, hogy ízlés szerint hűthesse mindenki az italát.
Desszert
A parázson, héjában sült banán vaníliafagyival tálalva mennyei és különleges desszert! Az egészséges életmódot követő vendégeknek készítsünk bazsalikomos-levendulás gyümölcssalátát.
forrás: kaldeneker.hu