Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vendéglátó házigazdák számára az egyik legnagyobb kihívás az étel mennyiségének átgondolása és megtervezése. Senki sem szeretné, ha vendégei éhesen távoznának partijáról, de az sem jó, ha a parti végén sok finomság megmarad. Szerencsére számos módszer segíthet a menü tervezésében.
A vendégség előkészítésekor merítsen ötleteket a Hello Tesco receptjeiből
A grillezés tervezésében praktikus bevásárlólistánk is segíthet
Az ételek kínálata legyen változatos, főleg akkor, ha sok vendéget vár, és az összejövetelt hosszabb időre tervezi. Egy adagra (szárazon mérve) számoljon:
Amennyiben többféle ételből lehet választani, a súlymennyiséget egyharmadával csökkentheti.