Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Ha egy igazán egyszerű receptre vágysz, amit a kerti grillparti alkalmával is el tudsz készíteni, akkor az alufóliában sült ételek között érdemes keresgélned. Válogasd össze a kedvenc zöldségeidet és tegyél melléjük húsokat, fűszerezd, csomagold be, majd dobd a grillre. Már nincs is más dolgod, csak egy pohár sör vagy hideg limonádé társaságában megvárni, amíg a batyuk elkészülnek. Mi a rengeteg friss zöldség mellé tarját és grillkolbászt csomagolunk egybe.
A sütögetéshez válaszd a Tesco Grill Master kolbászt, amely kifejezetten grillfűszerekkel van ízesítve, és az előre pácolt Tesco BBQ sertéstarja szeleteket! Így nem kell a konyhában pepecselned, a megspórolt időt pedig töltheted a barátaiddal és a családoddal a kertben.
Ezt ne hagyd ki a batyuból!
A batyukat alacsonyabb fokozaton kell megsüssük, hosszabb ideig. Ennek megfelelően melegítsük elő a grillsütőt vagy a kerti grillezőt. A feldarabolt zöldségeket és húsokat locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk. Adhatunk hozzá egy kis kakukkfüvet és bazsalikomot az igazán intenzív ízélmény eléréséért. Ezután mindent tegyünk egy nagyobb, alufóliából készített batyuba és 25-30 percig süssük. A végeredmény magáért beszél.
Tippek a tökéletes alufóliabatyuhoz
Nem kell feltétlenül egyetlen nagy batyuban gondolkoznunk. Készíthetünk több kicsi csomagot is, így tálaláskor mindenki bontogathatja a sajátját. Amennyiben a vendégeink nyitottak rá, egyszerűen csak készítsük ki az alapanyagokat az asztalra és bízzuk rájuk, hogy összeállíthassák a kedvenc kombinációjukat.
Így lehetsz az alufóliában grillezés mestere
Diétázók is nyugodtan fogyaszthatják
Ha egy könnyű nyári ételre vágyunk, akkor a zsírosabb húsok, kolbászok helyett, a batyuba csomagoljunk valamilyen halat is. A lazac sokak kedvence, de a karakteresebb tonhal vagy az egyben sült pisztráng is jó választás lehet erre a célra. A halak grillezésénél általában az egyik legnagyobb aggály, hogy fordításkor darabokra esnek. A fóliában sütés egyik nagy előnye, hogy ettől nem kell tartanunk. A kapros citromos grillezett lazacot bátran ajánljuk nyári estékre az egészséges ételek kedvelőinek. Amíg a hal sül, készítsük el mellé a zöldségköretet is. Próbáljuk ki a pikáns, sült mézes sárgarépa karikákat!
Ha kifogástalan ízélményre vágysz