Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
5 kanál zsír
4 darab babérlevél
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
1 üveg lecsó
1 kg csirkezúza

Leírás

A jól megtisztított és megmosott fél zúzákat négyfelé vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban megfonnyasztjuk, belekeverjük a zúzát, sózzuk és fedő alatt pároljuk. Szükség szerint, kevés vizet öntünk alá, hogy le ne égjen. Ha már majdnem puha, zsírjára sütjük, megszórjuk pirospaprikával, majorannával, 1-2 kanál vizet öntünk rá és jól elkeverjük. Hozzáadjuk a lecsót és készre pároljuk. A zúzapörkölt mellé, tarhonyát kínáljunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4